ivica-olic-luka-modric-danijel-pranjic-nevio-marasovicOžujsko pivo sa zvijezdama nogometne reprezentacije snimilo reklamni spot u povodu Europskog nogometnog prvenstva – Nogometni reprezentativci simulirali dinamičnu utakmicu za Žujin televizijski spot

Ožujsko pivo počelo je s pripremama za nadolazeći Euro snimanjem prvog dijela reklamnog spota u kojem su sudjelovali vodeći nogometni reprezentativci Hrvatske.

Na snimanju spota koji prikazuje žestoku nogometnu igru u nogometnom kampu u Termama Čatež sudjelovale su nogometne zvijezde Darijo Srna, Luka Modrić, Danijel Pranjić, Stipe Pletikosa i Ivica Olić.

Domaćim nogometnim zvijezdama u simulaciji nogometne igre pomogao je lokalni amaterski nogometni klub Trešnjevka, a simulacija dinamične utakmice događala se pod redateljskom palicom filmskog redatelja Nevia Marasovića.

U televizijskom spotu u ulozi nogometnih navijača sudjeluju već prepoznatljiva televizijska lica Žujinih reklama: Rene Bitorajac, Mario Petreković, Davor Dretar Drele i Mladen Badovinac iz TBF-a.

Osim aktualnih reprezentativaca i Žujinih likova, u reklamnom će se spotu pojaviti i neka od najvažnijih imena koja su obilježila domaći nogomet, a čiji će identitet Ožujsko pivo otkriti u završnoj fazi snimanja ovog zahtjevnog televizijskog spota.

Snimajući reklamni spot usred priprema za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, reprezentativci su profesionalno odradili posao i izvan nogometnog terena.

Snimanje ovog spota samo je prvi korak u nizu aktivnosti koje Žuja u nogometnoj godini u kojoj slavi i svoj 120. rođendan priprema za sve ljubitelje nogometa i vrhunskog piva. U godini Europskog prvenstva, osim Žujinog 120. rođendana, obilježava se i stota godišnjica HNS-a, dugogodišnjeg partnera Ožujskog piva.