plidenta-pro-t-action-largePosebnost Pro-t-actiona je da reagira isključivo s bakterijom uzročnikom karijesa, a ne utječe na broj ostalih bakterija u usnoj šupljini

Plidenta je lansirala na tržište prvu probiotičku zubnu pastu. Plidenta Pro-t-action sadrži probiotičke bakterije Lactobacillus Pro-t-action koje uklanjaju najčešće uzročnike karijesa bakterije Streptococcus mutans i sprječavaju zubni plak.

Probiotička kultura Lactobacillus Pro-t-action je revolucionarna inovacija njemačke tvrtke BASF Future Business GmbH, prirodna bakterija izdvojena iz mliječne kiseline.

Posebnost Pro-t-actiona je da reagira isključivo s bakterijom uzročnikom karijesa, a ne utječe na broj ostalih bakterija u usnoj šupljini.

Prema znanstvenim izvješćima, Lactobacillus pro-t-action redovitom i svakodnevnom uporabom i do 50% smanjuje broj bakterija S. mutans, za koje se smatra da su najodgovornije za bolest karijesa.

Novu pastu razvili su stručnjaci Neve, članice Atlantic Grupe, kao prvu zubnu pastu na svijetu koja sadrži ovu probiotičku kulturu. Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi RH uvrstilo je Plidentu Pro-t-action u kozmetiku s posebnom namjenom.

Plidenta će se od kraja travnja ponovo pridružiti borbi protiv ove bolesti kampanjom „Pokažite zube karijesu“.

Marketinška potpora
: TV, tisak, indoor plakati, web, Facebook, sampling, in store promocije, POS, trade marketing

Logističke informacije: 12 kom x EAN kod 3856007903489

Preporučena maloprodajna cijena: 17,99 kn

Proizvođač
: Neva d.o.o., Obrtnička 37, Rakitje;

Distributer: Atlantic Trade d.o.o., J. Lončara BB, Zagreb, www.atlantic.hr , tel. 01 2413 146