Proljetno čišćenje uz Philips


Za vrijeme trajanja akcije sedam vrhunskih Philipsovih usisavača moguće je kupiti po povoljnijim sniženim cijenama

Kako bi proljetno čišćenje i održavanje urednosti doma bilo što jednostavnije, Philips i ovog proljeća omogućuje najpovoljniju kupnju usisavača. Tako se za vrijeme trajanja promotivne akcije „Akcija je na podu!“ sedam modela vrhunskih usisavača može kupiti po povoljnijim cijenama. Akcija će trajati do kraja svibnja ove godine, a odnosi se na sljedeće modele:

Philips Performer FC9174 – 1.499 kn
Philips Performer FC9170 – 1.299 kn
Philips Jewel FC9071 – 999 kn
Philips Jewel FC9962 – 899 kn
Philips Expression FC8620 – 749 kn
Philips Expression FC8611 – 649 kn
Philips EasyClean FC8732 – 899 kn

Sedam akcijskih modela namijenjeno je različitim potrebama pojedinog kućanstva te uključuju usisavače sa i bez vrećica za prašinu, različite usisne snage i s dodacima koji olakšavaju čišćenje. Svi usisavači imaju praktičan dugi kabel koji omogućuje veliki radni doseg i neometano rukovanje na većim površinama u domu.

Najnapredniji model Performer FC914, usisne snage 500W i s HEPA 13 filterom potpuno čisti sve površine. Ovaj snažni model, zahvaljujući posebnom sisku Turbo Brush idealan je za sve vlasnike kućnih ljubimaca jer omogućuje uklanjanje i do 25 posto više dlaka i prašine.
Kupnjom modela Performer FC9174 i Performer FC9170 po akcijskoj cijeni, svaki kupac dobiva i dodatni komplet opreme za usisavače koji sadrži S-bag vrećice, filter HEPA 13 i mirisne granule koje će osvježiti svaki prostor.

Kvalitetni i sigurni Philipsovi usisavači omogućuju uklanjanje i najsitnijih čestica prljavštine te tako možete uživati u potpuno čistom domu bez prašine i alergena. Visoka učinkovitost postignuta je zahvaljujući inovativnom HEPA Air Seal sustavu filtriranja koji automatski zatvara sve otvore na usisavaču kako bi se spriječilo ispuštanje pojedinih čestica prašine u okolni zrak. Najučinkovitiji HEPA 13 filter zaustavlja 99,9 posto nečistoća zbog čega možete biti sigurni da je vaš dom savršeno čist.

Navedeni usisavači mogu se kupiti u svim većim maloprodajnim centrima kao što su Brodomerkur, Super Konzum, Tehno Market, Tehnomax, Elipso, Emmezeta, Frigo, Robot…