Metro Cash & Carry Hrvatska, najveći veleprodajni trgovački lanac i vinarija Kutjevo d.d. nastavljaju i proširuju dugogodišnju poslovnu suradnju u distribuciji kvalitetnih kutjevačkih vina ponudom novih pakiranja namijenjenih prvenstveno ugostiteljima, ali i ostalim segmentima tržišta

kutjevo-vino-grasevina-10lKutjevo d.d. kao najveća vinarija u Hrvatskoj, u čijem su sastavu Đakovačka vina d.d., te Vina Brič d.o.o., krajem ožujka počinje s punjenjem ekskluzivnih vina vinske sorte Graševina za Metro Cash & Carry.
Tako će profesionalni kupci iz sektora ugostiteljstva i trgovine, ali i ostalih branši, od početka travnja moći kupiti vino Graševina iz najbolje slavonske regije za uzgoj ove sorte u svim Metro veleprodajnim centrima po još boljim uvjetima. Ova  ekskluzivna linija vina kutjevačke vinarije prodavat će se u novim pakiranjima i povoljnijim cijenama.
Vino će biti u prodaji isključivo na policama Metro-centara, a plasirat će se u tri različita pakiranja i to: 1 litra i 3 litre BiB (Bag in box), te 10 litara BiB.

Prepoznajući važnost i značaj vinske sorte Graševina za hrvatsko tržište, Metro Cash & Carry pruža značajnu podršku domaćoj proizvodnji vina i njegovom efikasnom plasmanu, a istovremeno jača i svoju tržišnu poziciju u HoReCa segmentu, stoji u priopćenju.