kras-prekrasan-dan-ftd-777Pozivamo velike i male Krašoljupce da u subotu, 24. rujna, u 16 sati ispred tvornice Kraš, Ravnice 48, provedu preKRAŠan dan na otvorenom.

Posjetitelji će imati priliku zapjevati s mladom i uspješnom Mijom Negovetić, natjecati se u pjevanju, uživati u nastupu grupe Vatra te saznati mnoštvo zabavnih i poučnih informacija u predstavi Životinjskog carstva “Tko se boji straha još?”.

Prisutni mališani upoznat će posebnog gosta preKRAŠnog dana: robota – slonića Elibota. Najhrabriji mali Krašoljupci moći će, uz pomoć robotske ruke, nahraniti srne koje žive u Ekoparku Krašograd, a svaki mali pomagač za to će biti i nagrađen. Mališane očekuje još niz zabavnih i kreativnih aktivnosti kroz koje će ih voditi Luka Bulić.

PreKRAŠan dan nemoguće je zamisliti bez slatkiša koje će dijeliti simpatični Ki-Ki klauni i vesela družina Životinjskog carstva, a kako bi svima koji dođu dodatno uljepšali vikend, samo na preKRAŠnom danu sve posjetitelje očekuje 25% popusta na cijeli Krašev asortiman u bonbonnière ispred Kraša.