anamaria-kava_telopAnamaria kava koja ove godine slavi 25  godina postojanja, ukazala je povjerenje kreativnom timu TBWA Zagreb za osmišljanje kreativne rođendanske kampanje.

Kampanjom koja je upravo krenula nastavljena je uspješna suradnja dvije tvrtke koja je započeta prije 2 godine. Osnovna ideja kampanje počiva na činjenici da svi piju kavu, no oni koji u tome zaista uživaju piju Anamariu. I to već 25 godina. Upravo iz toga izvire i krovni slogan kampanje: Anamaria – moja šalica puna užitka

“Premda su nam sve kampanje jednako važne, neobično nam je drago pomoći klijentu u obilježavanju važnog jubileja kao što je četvrt stoljeća postojanja. Stoga smo s posebnim žarom prionuli na osmišljanje kreativne kampanje za koju smo uvjereni da će pomoći u daljnjem pozicioniranju Anamarije na tržištu kave u Hrvatskoj”, istaknuo je Senad Mehdin, generalni direktor TBWA Zagreb.

Osnovna ideja kampanje počiva na činjenici da svi piju kavu, dok oni koji u tom činu zaista uživaju piju Anamariju. I to već 25 godina. Na tim premisama je zasnovan i krovni slogan kampanje: Anamaria – moja šalica puna užitka. Kampanja se sastoji od reklamnog TV spota, radio spota te eventa zasnovanog na ležernom konceptu rođendanske proslave.

U sklopu rođendanske kampanje Anamaria kava će sponzorirati emisiju Tvoje lice zvuči poznato i jutarnji program legendarnog Radija 101. Osmišljen je  koncept koji kombinira objave o točnom vremenu (kao bitnu informaciju svakom tko se ujutro priprema za dnevne obveze) i konzumaciju jutarnje kave, kao dvije stvari koje simboliziraju jutarnju utrku s vremenom koja je svačija svakodnevica.

“Anamaria je prošla dug put od male obiteljske pržionice do prepoznatljivog brenda omiljenog u mnogim hrvatskim kućanstvima. Za taj uspjeh je osim ustrajnosti i kvalitetnog proizvoda zaslužno i pomno biranje partnera na svim područjima, pa tako i na području marketinga gdje vrlo plodno surađujemo s TBWA Zagreb. Vrlo smo uzbuđeni zbog lansiranja kampanje te smo sigurni da će nam osigurati dodatan uzlet potreban za novih 25 godina naše kompanije”, izjavila je Emira Jakupović, voditeljica razvoja tvrtke Anamaria.