ralon-after-shave-productsRalon je kultni hrvatski brend čiji proizvodi čine brijanje ugodnim ritualom tisućama muškaraca već nekoliko generacija, a oslanja se na tržišnu snagu i dugogodišnju tradiciju.

Ralona Classic se sjećaju naši djedovi i redovito ga koriste. Međutim, širenjem asortimana na Ralon Sport i Ralon Sensitive balzam poslije brijanja želi se približiti i mlađem ciljnom segmentu.

Asortiman proizvoda tako, osim novog Ralon Sport i Ralon balzam Sensitive, obuhvaća klasik liniju, Ralon Classic after shave 50 ml i 85 ml te kremu za brijanje.

Ralon se može kupiti u svim vodećim trgovačkim lancima širom Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a prisutnost na prodajnim mjestima seže od velikih formata pa sve do malog kvartovskog dućana.

“Prema podacima AC Nielsena za 2010., Ralon Classic 85 ml je komadno najprodavaniji after shave u Hrvatskoj, a unutar TOP 10 još su i Ralon Classic 50 ml i Ralon Sport. U usporedbi s vodećim svjetski poznatim brendovima, Ralon u Hrvatskoj čvrsto drži treće mjesto u ukupnoj volumnoj prodaji za 2010.”, navodi Kristina Šikić, brend manager.

Domaća proizvodnja i kvaliteta asortimana osiguravaju zavidnu tržišnu poziciju, a u planu su daljnje širenje asortimana i ulaganja u prodajno-marketinške aktivnosti.