20.5 C
Zagreb
Nedjelja, 21. srpnja 2024., 03:14
UncategorizedRenata Sopek donijela sreću čitateljima Znanja

Renata Sopek donijela sreću čitateljima Znanja

renata-sopek-znanje-001Izvučeni dobitnici nagradne igre “Volim New York, Hollywood i Pariz”

U prodavaonici Tisak media centra u zagrebačkom Arena Centru danas su izvučeni dobitnici velike nagradne igre Znanja “Volim New York, Hollywood i Pariz”. Nagradno putovanje za troje najsretnijih čitatelja osigurao je Atlas Airtours.

Nagrade su osvojili:
Božena Grdović (Zadar)  – putovanje u New York za 2 osobe,
Vedrana Duić (Varaždin) – putovanje u Los Angeles za 2 osobe,
Sanja Balić (Osijek) – putovanje u Pariz za dvije 2 osobe.

U nagradnoj igri koja je trajala od 1. srpnja do 15. kolovoza 2011. sudjelovali su kupci romaneskne trilogije “Volim New York, Hollywood i Pariz”, mlade britanske spisateljice Lindsey Kelk.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je potrebno popuniti kupon odgovarajućim naljepnicama iz knjiga te ga zajedno s osobnim podacima ostaviti na za to predviđena mjesta u Super Konzum prodavaonicama i Tisak media multimedijalnim knjižarama ili na prodajnim mjestima Tiska i Slobodne Dalmacije.

Nagrade je izvukla popularna TV voditeljica Renata Sopek koja je tom prigodom čestitala sretnim dobitnicima te im poželjela lijep i nezaboravan provod na najatraktivnijim svjetskim destinacijama.

Roman “Volim New York” donio je Lindsey Kelk titulu najuzbudljivije nove zvijezde chick lita i laskave usporedbe s knjigama o Šopingholičarki Sophie Kinsella. Nakon velikog uspjeha prvijenca slijedili su nastavci “Volim Hollywood i Volim Pariz” u kojima su čitatelji imali priliku pratiti nastavak zgoda i nezgoda simpatične glavne junakinje Angele Clark.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...