Tradicionalni Retail IT Summit već peti put otvara svoja vrata novim tehnologijama u maloprodaji s ciljem predstavljanja najnovijih trendova u ovom području i informiranja trgovaca o novim mogućnostima suvremenih hardversko-softverskih rješenja. Kao i do sada, Retail IT Summit okupit će stotinjak IT menadžera domaćih i regionalnih trgovačkih lanaca koji će biti u prilici čuti predavanja vodećih svjetskih IT kompanija u ovom području.

Tema ovogodišnjeg samita “Društvene mreže u trgovini” bit će inspiracija za predavanje specijalne gošće, Yvonne Miller, zamjenice community managera u Migrosu, najvećem švicarskom trgovačkom lancu koji zapošljava više od 94.000 ljudi i ima 20 kompanija u okviru grupe. Yvonne Miller predstavit će Migrosova iskustva i uspjehe u domeni social marketinga.

Oni koji posjete ovogodišnji 5. Retail IT Summit imat će priliku čuti i predavanja predstavnika kompanija kao što su Datalogic, Motorola, Honeywell, ELO, SIS Technology (Explicato), a u izlagačkom dijelu svoja rješenja predstavit će brojne IT kompanije kao što su Sampro, Infokod, Sevice Plus i mnogi drugi.

Peti Retail IT Summit održat će se 14. listopada 2014. u Hotelu Best Western M u Beogradu s početkom u 9 h. Svi zainteresirani za sudjelovanje više informacija mogu dobiti na contact@retail-media.info.