Na Danima komunikacija u Rovinju u petak navečer dodijeljene su prestižne statue natjecanja Effie, a Grand Prix pripao je projektu Nije u redu u uredu.

Na festivalu tržišnih komunikacija, proglašeni su pobjednici nagrade Effie koja, kako je priopćio organizator, slavi učinkovitost marketinške komunikacije.

Statue su dodijeljene najboljim agencijama i oglašivačima za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih tržišnih rezultata tijekom protekle godine.

Dobitnici su Grand Prixa i nositelji zlatne nagrade Effie Awards Croatia 2022 Centar za edukaciju i istraživanje (CESI) s primarnom agencijom Señor za projekt Nije u redu u uredu u suradnji s agencijama Human Interaction Company, Outdoor Akzent i 404 agency u kategoriji Engaged Community.

Srebrnu nagradu osvojili su sljedeći projekti: Boranka – projekt pošumljavanja opožarenih područja klijenta Savez izviđača Hrvatske s agencijom Imago Ogilvy u kategoriji Dugoročna učinkovitost; projekt I dalje osigurava vaš mir klijenta Wiener osiguranje Vienna Insurance Group i agencija Señor, OMD Media i iProspect u kategoriji Financijske i osiguravajuće usluge.

Projekt Baš kao život Francka i agencija PINK MOON, PHD Media i Producenti osvojio je srebro u kategoriji Pića te Nije u redu u uredu klijenta Centar za edukaciju i istraživanje (CESI) i agencija Señor, Human Interaction Company, Outdoor Akzent i 404 agency u kategoriji Pozitivne promjene: Opće dobro (brendovi i neprofitni sektor).

Brončane su nagrade dodijeljene Belju i agencijama Impressum komunikacije, Pro Media Group i STUDIO NEXUS za projekt Kravica Kraljica u kategoriji David vs. Golijat; klijentu Konzum plus i agencijama ZOO agencija i ASOMBRO EXTREMO za projekt Poziv Djeda Božićnjaka u kategoriji Engaged Community te Francku i agencijama Imago Ogilvy i PHD Media za projekt Pripremi kako želiš, uživaj kad poželiš u kategoriji Pića. (Hina)

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!