Sandra Perković i Marin Pucar

Hrvatska atletičarka Sandra Perković nova je ambasadorica Podravkinih proizvoda pod brendom Vegeta Natur. Ugovor o suradnji potpisala je s predsjednikom Uprave Podravke, Marinom Pucarom.

“Ponosni smo što se naša najuspješnija sportašica svih vremena Sandra Perković pridružila velikoj Podravkinoj obitelji. Veliko nam je zadovoljstvo uz sebe vezati one najbolje koji dijele s Podravkom važne vrijednosti kao što su vrijedan rad, visoko postavljeni ciljevi i težnja k izvrsnosti. To su temelji Sandrinih vrhunskih rezultata, ali i uspješnog poslovanja Podravke”, izjavio je prilikom potpisivanja Ugovora o suradnji predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar te poželio Sandri da ove godine zasluženo ponese titulu najbolje atletičarke svijeta.

Podravka gastronomsko natjecanje

“Uz Podravkine proizvode sam odrastala i drago mi je da poruku o kvaliteti i vrijednostima tih proizvoda mogu prenijeti drugima kroz svoj rad i sportske aktivnosti. Povezivanje hrvatskih kompanija i sportaša pomaže u promociji hrvatskih proizvoda vrhunske kvalitete u svijetu”, kazala je ovom prigodom Sandra Perković.

Podravka je sa svojim brendovima i proizvodima prisutna na više od 60 internacionalnih tržišta. Vegeta, kao izvorni hrvatski proizvod postao je i svojevrsni fenomen. U gotovo šest desetljeća postojanja, ušla je u kuhinje potrošača diljem svijeta. U skladu s trendovima kulinarskog tržišta, Vegeta se kroz godine nadograđuje novim kategorijama među kojima je i Vegeta Natur.

Proizvodi Vegeta Natur sada su unaprijeđeni novim recepturama, kombinacijom pažljivo biranog povrća i začina uz poruku “Po receptu majke prirode”. Prepoznatljiv okus kvalitete i prirodnosti donosi morska sol, kurkuma je zaslužna za zlatnu boju, a specifičnu aromu i miris kao iz vrta daje im ljupčac.