Osječka Saponia uputila je vodnjanskoj IT tvrtki Infobip Pismo namjere o suradnji čime je započela novu fazu u svojoj digitalnoj transformaciji. “Saponia je prepoznala važnost komunikacijske cloud platforme, a uz Infobip kao idealnog partnera i pružatelja takve globalne cloud platforme, izgradit će višekanalni komunikacijski pristup potrošačima korištenjem programibilne komunikacijske platforme na najpopularnijim kanalima kao što su Viber, WhatsApp, Email, SMS te društvene mreže”, objavljeno je iz kompanije.

Kvalitetna komunikacijska infrastruktura jedan je od najbitnijih preduvjeta unaprjeđenja odnosa između Saponije i potrošača. Prevladavanje složenosti i brzina u protočnosti ključnih informacija doprinijet će daljnjem približavanju brendova Faks helizim, Ornel, Kalodont, Arf i dr. novim generacijama potrošača kroz širok spektar kanala za razmjenu poruka, uvjereni su.

“Prilagodba potrošačima temelj je poslovne filozofije Saponije. Uz kvalitetan proizvod, namjera nam je pružiti kupcima i sve relevantne informacije, odmah odgovoriti na sva pitanja i dati rješenja. Uvjereni smo da nam Infobip, kao globalni lider u omnichannel komunikaciji, može omogućiti da svojim potrošačima pružimo jedinstvene trenutke povezivanja s poznatim brandovima”, istaknula je Dajana Mrčela, predsjednica Uprave Saponije.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!