Slow cook linija proizvoda iz PIK-a

Slow cooking je termička priprema proizvoda koji se kuha zatvoren u vrećici, zajedno sa začinima, duže razdoblje i na niskim temperaturama

PIK Vrbovec ovog prosinca tržištu predstavlja novu liniju proizvoda polugotovih mesnih jela – PIK slow cooked selection, koji su prilagođeni današnjem ubrzanom životnom tempu. Slow cooking je termička priprema proizvoda koji se kuha zatvoren u vrećici, zajedno sa začinima, duže razdoblje i na niskim temperaturama. Novu liniju čine proizvodi Pulled pork/Trgana svinjetina, Spare ribs/Svinjska rebarca i Pork knuckle/Buncek.

Pulled pork je klasično američko jelo s roštilja te se priprema tehnikom slow cookinga. Idealno je za poslužiti u pecivu ili tortilji, a može se jesti i klasično s prilogom. Spare ribs su neodoljiva svinjska rebarca idealna za pripremu na roštilju ili u pećnici. Rezultat je uvijek sočno jelo, toliko mekano da se meso samo odvaja od kosti.

Pork knuckle/Buncek ili stručnije svinjska koljenica tradicionalno je jelo kontinentalne Hrvatske koje odlikuje savršena mekoća i hrskavost.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakOd Nove godine u Sparu sve redovne cijene niže
Sljedeći članakFortenova: SBK Art nema glasačka prava