U vremenima kad potrošači sve više razumiju osjetljivu ravnotežu prirode i čovjeka, Dove donosi novu liniju proizvoda moćnog naziva Powered by Plants kojim dokazuje da strastveno vjeruje u djelotvornost prirode. Linija je primjerena za vegane te sadrži najmanje 98% prirodno dobivenih sastojaka, a uključuje gelove za tuširanje i dezodoranse u obliku spreja i roll on-a.

Ljubitelji prirodne kozmetike moći će odabrati liniju na bazi geranija, đumbira ili eukaliptusa.

Snažna, prirodna njega nove linije potvrđena je i EcoCERT i CosmosNat akreditacijom, stoga ne čudi da je Dove jedan od većih beauty brandova na svijetu s tom potvrdom izvrsnosti kada su u pitanju okretanje prirodi i održivim izvorima. Osim toga, PETA cruelty free oznakom Dove potvrđuje da svoje proizvode ne testira na životinjama, a i briga o okolišu našla se na listi prioriteta kod stvaranja nove Powered by Plants linije. Kao dio strategije smanjenja negativnog utjecaja na okoliš, za ovu “zelenu” kozmetiku korišteni su aluminijski spremnici, reciklirane plastične bočice i eko sprejevi s potisnim plinom.

Snaga biljaka koristi se u kozmetici od davnina i njihovo blagotvorno djelovanje je dobro znano svima. Koristeći tako gotovo 98% sastojaka prirodnog podrijetla te mirise 100% prirodnog podrijetla, Dove dokazuje da je prirodna njega uistinu snažna i djelotvorna te beskompromisno odgovara na zahtjeve svih onih kojima je miris kozmetike od presudne važnosti. Osvježavajući eukaliptus, snažan i upečatljiv đumbir ili lagani, cvjetni geranij, nastali su od prirodnih esencijalnih ulja, koji su, osim za miris, zaslužni za savršene teksture svih proizvoda iz ove najzelenije Dove priče, koja je započela odgovornom i posebnom brigom za planet.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!