Sendvič smatramo jednim od omiljenih praktičnih jela čije varijacije mogu biti izrazito raznovrsne. Posebna se pažnja sve više pridodaje odabiru kvalitetnih namirnica, a kao ukusna zamjena za kruh i pecivo, somun sve češće postaje jedan od nezaobilaznih sastojaka sendviča.

Vinkovačka tvrtka Pekar već se dugih 30 godina bavi proizvodnjom svježih i zamrznutih pekarskih i slastičarskih proizvoda. Pekar je trenutačno među TOP 10 hrvatskih tvrtki u toj branši, a mjesečno proizvedemo više od milijun kilograma pekarskih proizvoda. Usred raznovrsnog asortimana ukusnih proizvoda široke namjene, posebno se ističe i SOMUN SENDVIČ iz serije proizvoda SOMUNI/LEPINJE.

Pekarov SOMUN SENDVIČ je ručni rad i dostupan je u gramaži od 120 g, a u potpunosti je prilagođen i za veleprodaju i za maloprodaju. Bilo da se radi o trgovini, trgovačkom lancu, fast foodu, pečenjari ili bilo kojem dijelu HoReCa sektora, Pekarov je SOMUN SENDVIČ svojim prilagođenim pakiranjem dostupan i distribuiran širom Hrvatske u vrlo kratkom roku.

Izuzetno dugotrajna svježina i bogat okus, uz vrlo jednostavnu pripremu i uspješno zadržanu vrhunsku kvalitetu, unatoč smrzavanju, predstavljaju bitne karakteristike ovog proizvoda. SOMUN SENDVIČ je smrznut i nije potrebna nikakva dodatna priprema, već samo otapanje na sobnoj temperaturi u trajanju od 30 do 60 minuta.
Proizvod SOMUN SENDVIČ zasigurno zadovoljava sve namjene i potrebe potrošača jer s lakoćom obogaćuje svaki sendvič, hot dog, kobasicu, kao i svaku drugu ukusnu kombinaciju.

Nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji, tvrtka Pekar d.o.o. veliki naglasak stavlja na praćenje trendova, kvalitetu i izvrsnost te je stoga i SOMUN SENDVIČ, kao i svi proizvodi, označen s Clean Label oznakom (ne sadrži e-brojeve) i Halal certifikatom, dok sama tvrtka PEKAR d.o.o. posjeduje IFS certifikat.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Već 30 godina s Vama!