Tvrtka Pekar d.o.o. iz Vinkovaca može se pohvaliti dugogodišnjom tradicijom proizvodnje smrznutih i svježih pekarskih te slastičarskih proizvoda. Usred raznovrsnog asortimana ukusnih proizvoda ističu se somuni i lepinje kao proizvodi široke namjene koji će obogatiti bilo koji roštilj, sendvič, kebab i druge delicije.

Grupa proizvoda pod nazivom SOMUNI/LEPINJE u potpunosti je prilagođena za trgovine/trgovačke lance i ugostitelje odnosno za cijeli HoReCa sektor. Bitna prednost je vrlo jednostavna priprema i manipulacija uz uspješno zadržanu vrhunsku kvalitetu proizvoda usprkos smrzavanju, bilo da se radi o okusu ili izuzetno dugotrajnoj svježini. Proizvodi su smrznuti i nije potrebna nikakva dodatna priprema već samo otapanje na sobnoj temperaturi u trajanju od 30 do 60 minuta.

Nakon plasmana dvije vrste lepinja/somuna prošle godine te pozitivnih iskustava i povratnih informacija s tržišta, za 2019. su godinu razvijeni dodatni proizvodi u ovoj grupi. Svaki je proizvod pažljivo razvijen i testiran u skladu s predviđenom namjenom tako da svaki ima svoju specifičnost.

Asortiman grupe proizvoda Somuni/lepinje čine:
• Lepinja somun (100 g, 150 g i 200 g); namjena: roštilj, sendvič i kebab,
• Lepinja roštilj (150 g i 200 g); namjena: roštilj i kebab,
• Lepinja kebab (100 g); namjena: kebab,
• Somun sendvič (120 g); namjena: sendviči, hot dog/kobasice i dr.

Proizvodi Somuni/lepinje zasigurno zadovoljavaju sve namjene i potrebe svih potrošača.
Tvrtka Pekar d.o.o. nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji veliki naglasak stavlja na trendove, kvalitetu i izvrsnost tako da su svi proizvodi označeni s Clean Label oznakom (ne sadrže e-brojeve) i Halal certifikatom, dok sama tvrtka PEKAR d.o.o. posjeduje IFS certifikat.

Proizvodi, u prilagođenim pakiranjima, distribuiraju se širom Hrvatske u vrlo kratkom roku.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Već 30 godina s Vama!