Stanislav Brodnjak novi predsjednik Uprave Mercatora-H

stanislav-brodnjak-small-midiStanislav Brodnjak, dosadašnji pomoćnik predsjednika Uprave Mercator Grupe za područje nekretnina, od 1. siječnja 2011. preuzet će funkciju predsjednika Uprave Mercatora Hrvatska od Hrvoja Štorge, koji odlazi u Upravu Mercator Trgovine za jugoistočnu Europu (MT SEE).

U Upravi MT SEE-a, koja upravlja poslovanjem na šest tržišta (Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Albanija i Bugarska), Štorgi će se pridružiti i Milun Klisura, član Uprave Mercatora-Srbije. Hrvoje Štorga dolazi na mjesto izvršnog direktora za razvoj formata MT SEE, a Milun Klisura postaje v.d. izvršnog direktora za koordinaciju maloprodaje, veleprodaje i logistike MT SEE-a.

Tomaž Blagotinšek, dosadašnji član Uprave Mercatora-Srbije za komercijalu i marketing, postat će pomoćnik predsjednika, a Upravu društva će, uz njih, sačinjavati i dosadašnji članovi: Jug Kalogjera (market i nemarket program, marketing), Rajko Tetičkovič (maloprodaja, veleprodaja i logistika) i Eduard Vasilj (kadrovski, pravni i opći poslovi).

Sva imenovanja stupaju na snagu s 1. siječnjem 2011. godine, ističu iz Mercatora.

“Ovim promjenama i rotacijama na nekim od ključnih menadžerskih pozicija unutar Grupe želimo osigurati još učinkovitije korištenje unutarnjih resursa. Mercator u narednoj godini ostaje predan jačanju svojih pozicija na svim lokalnim tržištima s ciljem da učvrsti status lidera na području jugoistočne Europe”, izjavila je povodom imenovanja Stanka Čurović, članica Uprave Grupe Mercator.

Prethodni članakMonbana – veliko čokoladno remek-djelo
Sljedeći članakKraš Praline: Bajadera, Griotte i Fontana