Više nije uvijek bolje, ali barem čokolade nikada ne može biti previše, zar ne? Naposljetku, 100 ili 200 grama čokolade, svaki će obožavatelj slistiti u trenu. Zar ne bi bilo bolje da čokolada ima 500 grama… Ili možda 800?

monbana-cokolada-largeTom su se mišlju vodili francuski proizvođači čokolade Monbana i stvorili svoje najveće (u doslovnom smislu) remek-djelo.

Uz čokoladu, naravno, dolazi i čekić. Ali ne zato da bi ste se mogli obraniti od svih potencijalnih kradljivaca čokolade, već da biste je lakše razlomili.

Monbana čokolade dolaze u nekoliko okusa – klasične bijela, mliječna i tamna čokolada, te tamna i mliječna s kombinacijom voća. Iznenadite svoje voljene ovih blagdana s 800 grama užitka i jednim praktičnim čekićem.

Nagradite i vi svoja osjetila ovim jedinstvenim okusom u dućanima Deliiicije u Zagrebu (Teslina 7, Importanne centar, Brune Bušića 5, Tkalčićeva 44, Vlaška 58), u Zaprešiću (shopping city West Gate), u Splitu (Ulica hrvatskog narodnog preporoda 7, Morpurgova poljana bb, Joker centar) i Varaždinu na adresi Andrije Kačića Miošića 2.