Stjecanje dionica Podravke od strane predsjednika i članova Uprave

podravka-logo-ftdPredsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić te članovi Uprave – Jadranka Ivanković, Olivija Jakupec, Jorn Pedersen i Miroslav Klepač – ovih su dana temeljem trgovine na Zagrebačkoj burzi kupili po 332 redovne dionice Podravke d.d., izvijestili su iz te kompanije.

Kako se navodi u obavijesti Podravke, ovim činom želi se ukazati na vjeru koju imaju u budućnost kompanije te ostvarenje petogodišnjeg plana poslovanja prezentiranog Nadzornom odboru Podravke prilikom njihovog imenovanja u Upravu krajem veljače ove godine.

“Želja nam je i ovime istaknuti našu vjeru u pozitivan razvoj Podravke te podizanje dosadašnjeg poslovanja na višu razinu. Podravka je kompanija koja u svojem portfelju ima vrlo kvalitetne i poznate marke proizvoda koje na većini tržišta na kojima su prisutne zauzimaju liderske pozicije. Zahvaljujući tome te upornošću naših zaposlenika i kvalitetnom upravljanju, uvjereni smo kako Podravki možemo osigurati rast i razvoj na zadovoljstvo svih dionika”, izjavio je Mršić.

Podravkina Uprava zacrtala si je ambiciozne poslovne planove u narednom petogodišnjem razdoblju. Kako je najavljeno, dotad koprivnička prehrambena kompanija namjerava još jače osnažiti prisutnost na tržištima te znatno povećati prihode.

Prethodni članakZvijezda: Nogometni junior
Sljedeći članakRast maloprodaje u Crnoj Gori usprkos rastu cijena