Što je neophodno u torbi za plažu?

Mlijeka i sprejevi za tijelo, krema za brže tamnjenje, lip-balm ili pak losion za poslije sunčanja - proizvodi iz linije SUN KISS pružaju UVA i UVB zaštitu, čime garantiraju visoku zaštitu od opekotina od sunca, a uz to su vodootporni, dermatološki ispitani i njeguju kožu

Lipanj je mjesec kada se pripremamo za ljetnu sezonu – novi badić, nove kupaće, nova sredstva za zaštitu od sunca, šešir, voda… Wow! Toliko je toga o čemu se mora voditi računa. Prije svega imaju li proizvodi i UVA i UVB zaštitne faktore.

SUN KISS linija
Mlijeka i sprejevi za tijelo, krema za brže tamnjenje, lip-balm ili pak losion za poslije sunčanja – proizvodi iz linije SUN KISS pružaju UVA i UVB zaštitu, čime garantiraju visoku zaštitu od opekotina od sunca, a uz to su vodootporni, dermatološki ispitani i njeguju kožu. Ova linija sadrži i proizvode specijalno razvijene za osjetljivu dječju kožu. Uz sve to, gotovo svi SUN KISS proizvodi imaju veganski simbol što garantira da nisu testirani na životinjama te da nemaju sastojke životinjskog podrijetla. Uz atraktivne cijene, zahtijevaju malu investiciju.

Ako rezimiramo, osim boce vode, rezervnog kostima i ručnika neophodno je imati barem jedan proizvod kojim ćete se zaštititi od sunca. Svi proizvodi iz linije SUN KISS imaju standardnu UVA i UVB zaštitu te ih potražite u najbližim SPAR i INTERSPAR trgovinama!

MediHelp za sunčanje
Ove sezone novost na policama SPAR i INTERSPAR trgovina svakako je i linija MediHelp suncare. Ukupno tri proizvoda namijenjena su odraslima s osjetljivom kožom te zato dolazi s faktorom 50+ te onaj za djecu i one s najosjetljivijom kožom, bebe. I njihova koža zahtjeva posebnu zaštitu te je i ovaj losion vodootporan, s faktorom 50+ koji pruža UVA i UVB zaštitu i uz sve to nema mirisa. Tu je i losion nakon sunčanja s efektom hlađenja, koji sadrži vitamin E i B5.

Prethodni članakBezalkoholna pića – Svaka peta boca kupi se na akciji
Sljedeći članakBezalkoholna pića – Tržišni trendovi: Veliki rast e-trgovine