STORM Computers, IT kompanija koja u Hrvatskoj i regiji uspješno posluje više od 30 godina obogatila je svoju ponudu rješenja i usluga kupnjom 100 postotnog udjela tvrtke Poligon.

Tvrtka Poligon bavi se projektiranjem, proizvodnjom, implementacijom i održavanjem svih vrsta energetskih rasklopnih i procesnih industrijskih sustava. Do sada su proizveli i implementirali više od 6.000 rješenja za različite industrijske vertikale. Jedno od rješenja je izrada kompletnog sustava srednjenaponskog elektro rasklopnog sustava i sustava neprekidnog napajanja za DataBox podatkovni centar, koji u navedenoj izvedbi garantira vremenski prozor kontinuiteta funkcionalnosti resursa DC-a od 99,99999%.

“Naša ekspertiza i tim stručnjaka za proizvodnju svih vrsta energetskih rasklopnih i procesnih industrijskih sustava u potpunosti prilagođenom svakom klijentu stavila nas je u vrh ovog posla. Pripajanjem STORM Grupi želimo pružiti svojim trenutnim i budućim klijentima kvalitetu, iskustvo i znanje – sve na jednom mjestu”, izjavio je Vedran Plazonić, direktor tvrtke Poligon.

“Iznimno mi je drago što je Poligon postao dio STORM grupacije. Ova akvizicija prati našu strategiju pružanja najboljih i cjelovitih tehnoloških rješenja na jednom mjestu, tako da korisnici svu brigu oko ICT tehnologija u najširem smislu, kao i pripadnim energetskim rješenjima za računalne sustave i podatkovne centre prepuste nama. Na taj način se naši korisnici mogu potpuno fokusirati na svoj primarni posao”, istaknuo je Vladimir Olujić, predsjednik uprave STORM Grupe.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!