Dalmatinski trgovački lanac Studenac dogovorio je suradnju s Hrvatskim Crvenim križem donacijom u hrani i drugim potrepštinama za najpotrebitije građane.

Ukupna vrijednost ove donacije je 70.000 kuna, a biti će raspoređena na sedam županija: Splitsko-dalmatinsku, Šibensko-kninsku, Zadarsku, Ličko-senjsku, Primorsko-goransku, Dubrovačko-neretvansku i Istarsku, prema izboru i konkretnim potrebama Crvenog križa.

Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca

“Pomoć zajednici važna je uvijek, a posebno je značajna u izvanrednim okolnostima s kojima se trenutno susrećemo. U Hrvatskom Crvenom križu prepoznali smo ozbiljnog partnera koji će poduzeti sve korake kako bi prijeko potrebna pomoć stigla do najpotrebitijih i na tome smo im unaprijed zahvalni”, kazala je povodom donacije Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

“Ponosni smo što je Studenac prepoznao naš rad i što cijeni ono što činimo za našu zajednicu. Crveni križ vrši podjelu paketa za najpotrebitije građane, za one koji su u samoizolaciji, za samačka domaćinstva i za sve one koji nas kontaktiraju, a kojima stojimo na raspolaganju s našim volonterima i djelatnicima. Kako vrijeme odmiče sve smo više financijski opterećeni i svaka donacija nam puno znači, stoga veliko hvala svima u Studencu”, dodala je Sandra Stipanov, ravnateljica Društva Crvenog križa Istarske županije.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!