Maloprodajni lanac Tommy Zlatni je sponzor Sportskih igara mladih koje se od 29. travnja održavaju u Rijeci.

“Tvrtka Tommy jedan je od najvećih promicatelja sporta u Hrvatskoj. Pored niza sportskih klubova, organizacija i pojedinaca koje aktivno podupiremo, suradnja sa Sportskim igrama mladih je posebno značajna s gledišta društveno odgovornog poslovanja jer se na taj način promovira sportski i natjecateljski duh, tolerancija, solidarnost i načela ‘fair-playa’ kod mladeži, koju se na ovaj način potiče na sportske aktivnosti i zdraviji način života, a što je od posebnog značaja za razvoj mladih ljudi”, poručuju iz ovog trgovačkog lanca.

Nastavljaju kako aktivno sudjelovanje u projektu kakav su Sportske igre mladih za tvrtku Tommy ima višestruko značenje, jer pored utjecaja na razvoj sporta i sportskih aktivnosti, podupiru razvoj novog sustava vrijednosti i šalju poruku da su mladi i njihovo pozitivno životno usmjerenje jedno od ključnih čimbenika za razvoj cjelokupnog društva.

Sportske igre mladih su velika amaterska sportska manifestacija s tradicijom dugom 26 godina, a suradnja s Tommyjem datira od 2021. godine, s obostranom namjerom nastavka i u narednim godinama.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!