maja-bakovic-sasa-brusic-tower-centar-rijekaTower Centar Rijeka (TCR) predstavio je novi Golden Loyalty program u sklopu kojeg je od sada svim kupcima Centra dostupna Gold Tower Card – kartica vjernosti za povoljniji shopping.

Novi program javnosti predstavili su Maja Baković, voditeljica TCR-a, i Saša Brusić, zamjenik direktora TCR-a, a cjelokupna svečanost zaokružena je i koncertom riječkog glazbenika Marka Tolje, koji je među prvima zatražio svoju Golden Tower karticu, ističe se u priopćenju riječkog trgovačkog centra.

Karticom vjernosti Tower Centar Rijeka nagrađivat će svaku potrošnju dodatnim pogodnosti i nagradama. To znači da će kupci prilikom svake kupovine u trgovinama, koje sudjeluju u programu vjernosti, sakupljati bodove ( 100 kuna = 1 bod), s kojima će zatim ostvarivati popuste, ali i sudjelovati u nagradnoj igri. Nagradna igra pod naslovom “S Towerom kroz svijet mašte” sastoji se od dva kola, a traje od 2. studenog 2011. do 20. siječnja 2012. godine, a glavne su joj nagrade godišnja renta u iznosu od 50.000 kn iskoristiva za kupnju unutar TCR-a.

“Kako je Tower Center već pet godina nezaobilazno mjesto shoppinga Rijeke i regije, odlučili smo se još više zbližiti i našim kupcima i posjetiteljima ponuditi dodatnu pogodnost. Radi se o kartici na koju će se skupljati bodovi kod svake kupovine, a koji će se moći koristiti za smanjivanje računa kod sljedećih kupnji. U programu sudjeluje više od 70 trgovina različitih vrsta i robnih marki. Svakog dana kroz centar prođe oko 20.000 ljudi, a ovo je još jedan razlog da broj posjetitelja svakog dana bude i veći”, istaknula je tom prigodom Maja Baković.

tower-centar-rijeka-marko-toljaTijekom 2010. godine Tower Center Rijeka posjetilo je oko 6 milijuna posjetitelja, što ga čini jednim od najposjećenijih shopping centara u Hrvatskoj, ističu iz TCR-a. Pritom dodaju kako im je želja od centra napraviti mjesto ugodne kupovine, ali i mjesto susreta i značajnog društvenog života, te se u tom cilju kontinuirano organiziraju i razna kulturno- zabavna događanja, a redovito se uključuju i kao organizatori ili donatori u mnogim humanitarnim akcijama za pomoć djeci, prihvatilištu za beskućnike i slično.

Tower Center Rijeka raspolaže s više od 125.000 kvadratnih metara površine na kojoj se nalazi više od 150 trgovina i osam megastorea. Otkad se prije gotovo pet godina otvorio, Centar bilježi stalan rast prodaje, ističe se u priopćenju.