Centar na Vrbanima bogatiji je za poznati dječji brend Carter’s i prodavaonicu tehnike Sancta Domenica

U Point shopping centeru na zagrebačkim Vrbanima otvorene su dvije nove trgovine, Carter’s i  Sancta Domenica, koje će svojim sadržajem dodatno obogatiti postojeću ponudu, izvijestili su iz tog trgovačkog centra.

Trgovina Carter’s omiljena je dječja marka u svijetu koja postoji više od 100 godina.

Osim tog popularnog dječjeg dućana koji će zakupiti pažnju mališana, u centru Point danas je otvorena i trgovina koja će zainteresirati njihove roditelje – Sancta Domenica s vrhunskom ponudom Sony, Samsung, Panasonic i LG uređaja te Playstation asortiman.

Iz centra navode kako se u novoj prodavaonici može pronaći kompletan asortiman vodećih svjetskih proizvođača vrhunske tehnologije s maksimalnom podrškom za svaki pojedini brend te uz raspon cijena koji je prilagođen svakom džepu.

Nove prodavaonice pripremile su posebne akcije i pogodnosti povodom otvorenja. Tako Sancta Domenica nudi brojne akcijske cijene i pogodnosti, dok Carter’s nudi 50% popusta na drugi kupljeni proizvod.

Point shopping centar je kvartovski trgovački centar koji odnedavno u svojoj ponudi ima i novootvoreni Invictus fitness centar, a tu su i Storia i Laganini barovi, igraonica za djecu Twister, a na terasu centra uskoro dolazi i pravo klizalište, kaže se u priopćenju.