Na adresi 4 gardijske brigade svoja vrata je otvorio maloprodajni diskontni centar Trgocentar Zadar

Trgocentar Centar Zadar se nalazi u prostoru od 2.400 m2, na najfrekventnijoj lokaciji u Zadru s drugačijim konceptom diskonta.

U tom prosotru od 500 m2 bit će klasična maloprodaja kroz koju će se slobodno ulaziti u diskontni dio otvorenog tipa za sve kupce površine cca 1000 m2 u kojem će se roba nalaziti isključivo u transportnim pakiranjima.

Od sada će se na jednom mjestu (fizička ili pravna osoba) moći obaviti kupnju za svakodnevne i/ili poslovne potrebe, te ćete uz to biti u prilici kupiti prepoznatljive proizvode Zadarske županije od pršuta, sira, kvalitetnih vina, ulja i meda.

Kako je nastao Trgocentar Zadar?
Trgovinski Savez d.o.o. tvrtka je koju su pokrenule članice Udruge trgovaca Sisak i Udruge trgovaca Zadarske županije. U svom djelovanju tvrtka je prvenstveno servis svojih članica-suvlasnika te je ujedno i poslovni subjekt.

Trgovinski Savez trenutno ima 124 članice s 230 prodajnih objekata ukupne površine više od 14 000 m2. Trgovinski Savez ima i svoja dva logistička centra (skladišta) u Zadru i u Lučkom, a kroz trgovine članice dnevno prođe više od 35.000 kupaca što statistički na godišnjoj razini broji 15.000.000 kupovina.

Trgovinski savez d.o.o. nastao je kao udruženje malih trgovaca koji su otvaranjem distribucijskih centara željeli postati konkurentniji na tržištu. Mali trgovci bez udruživanja ne bi drugačije opstali na tržištu i sačuvali svoja radna mjesta.

Potrebe tržišta, pozitivno poslovanje i želja za napretkom stvorili su Trgocentar Centar Zadar koji će uvesti novinu u svakodnevnoj kupovini.

Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari prepoznata je kao važan dionik ruralnog razvoja, koji vrlo uspješno može povezati poljoprivredne proizvođača Zadarske županije s novim prodajni kanalom.

Trgocentar Zadar osigurao je tako prodajni prostor kvalitetnim i prepoznatljivim proizvodima Zadarske Županije. Svi ljubitelji lokalne hrane moći će na jednom mjestu kupiti suhomesnate proizvode Puntice d.o.o.,eko vrhunska vina Masvin-a, vinarije Vrsaljko, vinarije Škaulj, ekološko ulje Masvin-a, proizvode MIH Sirane Kolan.

Pozivaju se i ostali proizvođači da posjete novi zadarski prodajni prostor i osiguraju novi kanal prodaje po vrlo povoljnim uvjetima.