Domaći inovativni proizvod za žene putnice Unique Travel Set, na Kickstarteru je uspio prikupiti više od 27 tisuća dolara

Kampanja je bila globalnog karaktera, trajala je 44 dana i u tom periodu je Unique Travel Set predstavljen američkim i europskim kupcima te medijima i blogerima.

Riječ je o domaćem proizvodu modne dizajnerice Katarine Džale i njezine poslovne partnerice Rašeljke Maras, a koji ženama omogućava da sa sedam odjevnih predmeta i multifunkcionalnom torbom, budu tri do pet dana na putu sa svom potrebnom odjećom za različite prigode.

Set omogućava oko 30 različitih odjevnih kombinacija, a teži manje od dva kilograma. Izrađen je od najfinije viskoze koju nije potrebno peglati i koja sprječava znojenje.

Dizajniran je i proizveden u potpunosti u Hrvatskoj, a tkanina koja se koristi u proizvodnji je iz renomirane tvornice u EU.

Unique Travel Set Basic se sastoji od sedam odjevnih predmeta: haljine, rukava na skidanje, duge majice (koja može biti mini haljina), remena, kape, tajica s dijelovima od mreže kako bi se spriječilo znojenje i hlača. Čitav set je spakiran u 6-u-1 multifunkcionalnu torbu koja se može nositi kao ruksak, torba preko ramena s dužim ili kraćim remenom te večernja torbica.

Torba je dizajnirana tako da je sadržaj u njoj zaštićen od krađe i džepara. Nije ga potrebno peglati, a održava se pranjem u perilici za rublje na 30 stupnjeva te sprječava znojenje. Dostupan je u nekoliko boja i veličina, a može se pronaći na adresi www.uniquetravelset.com

“Izuzetno smo ponosne da je još jedan hrvatski proizvod pronašao svoje mjesto na svjetskom tržištu, a posebno smo zadovoljne što proizvod u potpunosti dizajniramo i proizvodimo u Hrvatskoj”, naglasila je Katarina Džale, glavna dizajnerica i suosnivačica projekta.

O samom proizvodu je pisao u ugledni svjetski vodič za putovanja Lonely Planet komentiravši kako bi Unique Travel Set mogao riješiti probleme pakiranja s kojima se putnici susreću tijekom svojih putovanja, a posebno žene za koje je ovaj proizvod namijenjen.

Više informacija o proizvodu pronađite na adresi www.uniquetravelset.com ili na Facebook stranicama www.facebook.com/uniquetravelset