Kao službeno pivo zagrebačkog koncerta Red Hot Chili Peppersa, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om u sklopu akcije “Nemoj piti i voziti!”, priopćeno je iz Carlsberga Croatia.

Pnemoj-piti-i-voziti-besplatan-gradski-prijevoz-za-koncert-rhcposjetitelji će tako moći besplatno koristiti javni gradski prijevoz uz predočenje ulaznice za koncert. Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje biti besplatan od 18 sati na dan koncerta u srijedu 29. kolovoza pa do 6 sati ujutro sljedećeg dana.

Ova inicijativa omogućit će bezbrižnu cjelonoćnu zabavu te siguran povratak kući, kažu u pivovari.

Kao organizator ili organizacijski partner, Tuborg je prisutan na različitim glazbenim događanjima i festivalima poput riječkog festivala Hartera ili zagrebačkog zimskog festivala pop kulture Gričevanje.

No, konzumacija alkohola te zabava i osvježenje uvijek trebaju biti odgovorne, pa je uz sudjelovanje na tim događanjima jednako važna i akcija “Nemoj piti i voziti!”. Nakon što su se zabavljali uz Tuborg, posjetiteljima je omogućen besplatan prijevoz pa nema potrebe za sjedanjem za volan, zaključuje se u priopćenju.