Tvrtka Comping osvojila prestižnu titulu Microsoft Midmarket Solution Provider Partner

Microsoft je objavio pobjednike i finaliste za 2014. godinu – Microsoft Partner of the Year Awards. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje partnerima koji uz pomoć Microsoftove tehnologije stvaraju revolucionarna poslovna rješenja.

Comping je u iznimno jakoj konkurenciji pobijedio i osvojio titulu Midmarket Solution Provider Partner of the Year, a prestižne će nagrade dobitnicima biti uručene na Microsoft Worldwide Partner konferenciji koja će se održati od 13.-17. srpnja 2014. u Washingtonu.

Dugogodišnja suradnja Microsofta i tvrtke Comping temeljena je na kreiranju poslovnih rješenja, kombinirajući snagu Microsoftovih alata i platformi s Compingovim ekspertizom u području upravljanja odnosa s korisnicima (CRM).

Compingova poslovna rješenja za upravljanje odnosa s korisnicima ključni su elementi uspješne poslovne filozofije modernih organizacija koji automatiziraju procese korisničke podrške te upravljanja poslovnim prilikama.

“Priznanje najboljeg svjetskog Midmarket Solution Provider Partner za 2014. godinu u konkurenciji više od 3.000 nominacija potvrda je Compingu za sva iznimna postignuća u kategoriji kreiranja jedinstvenih poslovnih rješenja kao što su Kontaktni centar (ContactInCloud), Program vjernosti (LoyaltyInCloud), Upravljanja projektima (ProjectInCloud), Upravljanja prodajom (SalesInCloud), Upravljanja događanjima (EventInCloud), Upravljanja proizvodnjom (ManufactureInCloud) itd. Sva navedena rješenja personaliziraju svakog korisnika, spoznaju njegove zahtjeve i ispravnom reakcijom vode prema poboljšanju korisničkog iskustva. Cilj nam je i u budućnosti pratiti trendove i svakako kreirati nove”, izjavio je Trpimir Kvesić, direktor poslovnog savjetovanja Compinga.

Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga, naglasio je kako je osvojena nagrada dokaz profesionalnosti i entuzijazma u stvaranju poslovnih rješenja, produktivnosti i stručnosti u upotrebi vrhunske tehnologije. “Biti odabran u konkurenciji od 28.000 rješenja iz 117 zemalja u 46 područja nominacija, jamstvo je vrhunskog poslovnog rješenja”, kazao je Jukić.

Koristeći Compingova rješenja bazirana na Microsoftovoj  tehnologiji, organizacije imaju mogućnost povezivanja svih aspekata svoje informatičke infrastrukture s dubinskom analizom svojih kupaca te na taj način voditi poboljšanju korisničkog iskustva i povećanju njihove lojalnosti.

Razvijajući poslovna rješenja na Microsoftovim tehnologijama korisnicima je također omogućeno korištenje naprednijeg i efikasnijeg IT okruženja s najvišom razinom sigurnosti – uz znatno smanjene troškove.

Comping pak, bazirajući poslovna rješenja na Microsoftovim tehnologijama, omogućuje poslovnim korisnicima smanjenje troškova, povećanje produktivnosti, ubrzanje inovacija te poboljšanje poslovne agilnosti, navodi se u priopćenju tvrtke.