Tvrtka Henkel potvrdila status Poslodavac Partner

Henkel_fotografijaTvrtka Henkel Croatia šestu godinu za redom potvrdila je status Poslodavac Partner, koji dodjeljuje tvrtka Selectio te na ovaj način još jednom pokazala kako zadovoljava visoke standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

Certifikat je u ime Selectia predstavnici tvrtke Henkel Blanki Žerjav, predao član Uprave tvrtke Selectio Aleksandar Zemunić.

“Svake godine nastojimo dodatno unaprijediti procese upravljanja te smo iznimno ponosni što smo potvrdili status Poslodavac Partner. Ovaj certifikat predstavlja veliko priznanje kvaliteti upravljanja ljudskim resursima u Henkelu, posebno ako znamo da organizacije prolaze certifikacijsku proceduru u kojoj se ocjenjuje 45 procesa upravljanja ljudskim resursima”, rekla je prilikom preuzimanja Certifikata Blanka Žerjav, HR Manager iz tvrtke Henkel Adria.

“Od 2010. godine, kada je tvrtka Henkel Croatia ušla u projekt, pratimo stalni rast i razvoj u svim segmentima upravljanja ljudskim resursima. U 2015. godini Henkel je najviše uložio u razvoj područja Odnos prema zaposlenicima, unutar kojeg su unaprijeđeni poticanje sugestija zaposlenika, orijentacijski program za nove zaposlenike, fleksibilni radni aranžmani i poticanje raznolikosti na radnom mjestu. Henkel je time pokazao da kontinuirano radi na razvoju procesa upravljanja ljudskim resursima kako bi pratio, kako interne potrebe u kompaniji, tako i potrebe tržišta”, rekao je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke Selectio.

Inače, tvrtka Henkel Croatia d.o.o. je u studenom 2009. godine uključena u proces certificiranja i u svih 5 promatranih procesa (Strategija, Regrutiranje i selekcija, Rad, motivacija i nagrađivanje, Usavršavanje i razvoj, Odnosi prema zaposlenicima) se iskazala u odnosu na definirane standarde te je 01. ožujka 2010. nosioc CPP-a.

Prethodni članakVeljača 2016.
Sljedeći članakLena Habuš nova voditeljica EY Odjela savjetovanja pri poslovnim transakcijama