Lena HabušEY tim za savjetovanje pri poslovnim transakcijama ima novo vodstvo.

Na čelo EY Odjela savjetovanja pri poslovnim transakcijama imenovana je Lena Habuš, koja je na tom mjestu naslijedila Ursa Indermuhlea, koji će i dalje voditi spomenuti Odjel EY-a u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Lena Habuš bit će zadužena za cjelokupno poslovanje Odjela u Hrvatskoj i daljnje učvršćivanje pozicije EY-a u pružanju najkvalitetnijih usluga savjetovanja klijentima u Hrvatskoj.

Ovim imenovanjem nastavlja se praksa razvijanja iskusnog i stručnog lokalnog EY tima koji svim klijentima nudi najvišu razinu usluge. Tim, kojemu je na čelu Lena Habuš, klijentima asistira pri financijskom restrukturiranju, savjetovanju pri spajanjima i preuzimanjima te valuacijama i ostalim povezanim uslugama.

“Savjetovanje pri poslovnim transakcijama jedno je od područja koje u EY-u globalno bilježi najbrži rast, te smo stoga u posljednje dvije godine bili posebno fokusirani na širenje lepeze usluga koje bismo mogli ponuditi i lokalno. Pored jakog tima za pružanje usluga dubinskog snimanja, izgradili smo i tim stručnjaka koji vrlo dobro poznaje lokalno tržište i koji je u mogućnosti klijentima pomoći u procjeni vrijednosti tvrtki, savjetovanju pri spajanjima i preuzimanjima te restrukturiranju. S obzirom na brojne prilike koje trenutno postoje na tržištu, planiramo nastaviti ulagati u jačanje pozicije EY-a u ovom području”, istaknula je Lena Habuš.

Lena Habuš diplomirana je ekonomistica, a MBA program završila je na uglednom američkom sveučilištu Columbia Business School u New Yorku. Timu EY-a pridružila se početkom 2014. godine, zadužena za pružanje podrške klijentima u području restrukturiranja, spajanja i preuzimanja te valuacija.

U redove EY-a prešla je iz Atlantic Grupe, gdje je kao voditelj poslovnog razvoja bila zadužena za procjene i analize potencijalnih spajanja i preuzimanja, analize projekata poslovnog razvoja i druge analize poslovanja Grupe kao i za komunikaciju s investitorima i ostale povezane poslove.