persil-black-expert-largeCrno je modni trend koji nikada ne izbljeđuje. No nažalost, crna odjeća često izblijedi pri pranju.

Od Vaše omiljene crne, pamučne majice do Vaših najdražih crnih hlača, tragedija je kada se crna odjeća krene pretvarati u tamnu sjenu sive boje nakon nekoliko pranja.

Sa svojom Black Fix formulom novi Persil Black Expert nudi nenadmašivu zaštitu crne i tamne odjeće od izbjeljivanja, dok u isto vrijeme uklanja i tvrdokorne mrlje uz dokazanu Persil čistoću.

Crna i tamna odjeća tjedno čine više od trećine ukupnog pranja svake obitelji. Sada, zahvaljujući najnovijem proizvodu Persilovih stručnjaka za pranje, ne postoji razlog za ne davanje posebne pažnje tamnoj odjeći koju ona i zaslužuje – da bi izgledala fantastično svježe i sjajno u svojoj boji.

Persil Black Expert sadrži Black Fix formulu u koju je uključen inhibitor za transfer boja koji ne dopušta tamnim bojama napuštanje tkanine – te specijalni enzimi omogućuju savršene pozicije tamnih sjena kako bi tamna odjeća izgledala fantastično, bez obzira na to koliko puta bila oprana.

Posebno razvijen s uvidom u svakodnevne potrebe za crnom i tamnom odjećom, novi Persil Black Expert utjelovljuje provjerenu snagu Persil Expert sredstava za pranje sa specijalnom zaštitom boje za najtamnije odjevne predmete. Tako da i najčešće prane najdraže majice, čarape i donje rublje zadržavaju svoju crnu boju te izgledaju savršeno čisto. Ispunjena sa svježim i ugodnim mirisom Persila, čak će i najprljavija tamna odjeća iznova mirisati svježe nakon svakog pranja Persil Black Expertom.

Dostupan u trgovinama od travnja 2012., najnovija inovacija Henkelovog popularnog Persil gel asortimana već se pokazao kao pozitivno prepoznat od strane potrošača u održanim testovima.

U prepoznatljivoj crno-ljubičastoj boci s modernim dizajnom, Persil Black Expert je dostupan u četiri različite veličine kako bi zadovoljio potrebe svake obitelji i njenog budžeta – od 20 pranja do 60 pranja.