U Novalji otvoreno 200. prodajno mjesto Tommyja

Maximarket Tommy Novalja, na adresi Lokunje 3, opremljen je po suvremenim standardima, i kao takav će dati dodatnu kvalitetu trgovačkoj ponudi u Novalji i okolici, uvjereni su u dalmatinskom lancu

Dalmatinski trgovački lanac Tommy otvorio je u četvrtak maximarket u Novalji na otoku Pagu što je njegovo prvo prodajno mjesto u Ličko-senjskoj županiji.

Maximarket Tommy Novalja, na adresi Lokunje 3, opremljen je po suvremenim standardima, i kao takav će dati dodatnu kvalitetu trgovačkoj ponudi u Novalji i okolici, uvjereni su u Tommyju. U ponudi maximarketa široki je asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a poseban naglasak stavljen je na odjele svježeg mesa odnosno mesnice, delikatesa, svježeg voća i povrća te pekarsko-slastičarskih proizvoda.

Površina korisnog prostora maximarketa je više od 700 četvornih metara i u njemu je radno mjesto našlo 26 novih radnika.

“Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, te visoku razinu usluge koju nudimo”, poručuju iz ovog trgovačkog lanca.

Maximarket Tommy Novalja je 200. prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj.

Prethodni članakNajposebniji piknik u Zagrebu 8. do 10. lipnja
Sljedeći članakAD Plastik Grupi Green Frog Award za izvješće o održivosti