Najposebniji piknik u Zagrebu 8. do 10. lipnja

Rokov perivoj otvorit će vrata od 8. do 10. lipnja svim Zagrepčanima i njihovim gostima koji su spremni za još jednu neponovljivu Picnic Your Way pustolovinu

Iako je sve bilo spremno za još jedan poseban vikend i piknik o kojem su proteklog tjedna svi pričali, zbog najave lošeg vremena i kiše koja će se narednih dana nadviti nad Zagrebom, Staropramen Unplugged Experience Piknik najavljuje novi datum druženja. Tako će Rokov perivoj otvoriti svoja vrata od 8. do 10. lipnja svim Zagrepčanima i njihovim gostima koji su spremni za još jednu neponovljivu Picnic Your Way pustolovinu.

Posebno osmišljena scenografija u prirodi poziva na opuštanje i zabavu, a uz vrhunske okuse te okrepljujuće pivo, posjetitelje ni ovog vikenda neće zaobići magični zvuci dobre akustične glazbe. Prvo ime na popisu sjajnih pjevača je Saša Lozar koji će svojim autorskim pjesmama, ali i obradama klasika te svjetskih hitova učiniti i ovaj petak čarobnim.

Ljetno kino u nedjelju

Drugi će dan piknika, 9. lipnja, biti povjeren mladoj glazbenici Niki Turković koju zagrebačka publika već jako dobro poznaje i voli. Nedjelja je rezervirana za Ljetno kino, hrvatski tročlani bend koji je 2009. godine osnovan u Postirama na Braču. Mladen Juričić Max koji je u svom bogatom glazbenom radu svirao i pjevao u najvećim bendovima poput Filma, Azre i Vještica, Filip Petković Buki i Vlado Matulić članovi su ovog zanimljivog glazbenog trojca koji svojim temperamentnim, zaraznim i prepoznatljivim zvukom upotpunjenog ukulelama, klarinetom i plesnim ritmovima, godinama uveseljava publiku diljem regije.

Originalni i slasni zalogaji gastronomskog koncepta “5 do 12”, temeljeni isključivo na svježim i kvalitetnim namirnicama, ponovno će razveseliti najveće gurmane Straropramen piknika. NOM NOM Burgeri by KIKI MATO koji su rađeni od prvoklasne junetine iz domaćeg uzgoja i posluženi u slasnim pecivima s originalnim umacima i svježe rezanim salatama s domaćih OPG-ova, DAILY SPECIAL Burgeri by KIKI MATO s posebnim homemade umacima i svakoga dana s drugačijim slasnim dodacima, VEGE HRSKAVIH PET upotpunjeni namazom od slanutka, ispunjeni domaćim tahini i originalnim libanonskim začinima, delikates čvarci i hrskave tortilje upotpunjene “šarenim” umacima – prava rapsodija okusa koje sve posjetitelje očekuje u lipnju na Rokovom perivoju.

Prethodni članak12. Combis konferencija otvorena najavom brojnih događanja
Sljedeći članakU Novalji otvoreno 200. prodajno mjesto Tommyja