Renovirano prodajno mjesto trgovačkog lanca Tommy u Omišu, na adresi Vukovarska 8, ponovno je otvorio vrata svojim kupcima. Kako je priopćeno iz ovog trgovačkog lanca, u potpuno renoviranom prostoru na ukupnoj površini od više od 400 četvornih metara u ponudi je široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a u supermarketu je moderniziran i automatiziran otkup ambalaže te je kupcima osiguran i veći broj parkirnih mjesta.

Tommy Supermarket Omiš obnovljen je i osvježen, opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost njihove ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine.

Pored obnovljenog prodajnog prostora u ovom supermarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Trgovački lanac Tommy kontinuirano ulaže u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi njihovi prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji kupcima i zaposlenicima.