Prodajna mreža Spara u Hrvatskoj raste iz godine u godinu, a trenutačno obuhvaća 103 poslovnice s više od 4.300 zaposlenih

Zagreb je danas bogatiji za još jedno prodajno mjesto koje će svojom vrhunskom ponudom zadovoljiti potrebe budućih kupaca. Riječ je o novom Spar supermarketu, u Banjavčićevoj ulici 22a u Zagrebu, kojim je Spar još proširio svoju prodajnu mrežu.

Novi Spar supermarket smjestio se na atraktivnoj lokaciji na 1100 kvadratnih metara prodajne površine gdje će kupcima na usluzi biti 45 djelatnika.

“Otvaranjem nove poslovnice nastavili smo svoj investicijski ciklus u koji smo ove godine uložili više od 50 milijuna eura. U istom smjeru ćemo nastaviti i u nadolazećoj godini, jer želimo još ulagati i širiti se kako bi Spar poslovnice bile dostupne na što više mjesta i što većem broju naših kupaca”, rekao je prilikom otvorenja Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.

Prodajna mreža Spara u Hrvatskoj raste iz godine u godinu, a trenutačno obuhvaća 103 poslovnice s više od 4.300 zaposlenih.

Otvorenju novog Spar supermarketa prisustvovao je i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, koji je ovu prigodu iskoristio i za proslavu svog rođendana.