VijestiZemljaOtvoren Spar u Ozlju

Otvoren Spar u Ozlju

U Ozlju je otvoren najmoderniji Spar supermarket koji u svojoj ponudi ima iznimno bogat asortiman prehrambenih proizvoda i raznovrsnu ponudu neprehrambenih proizvoda.

Svečano otvorenje svojim dolaskom uveličala je i gradonačelnica Ozlja, Lidija Bošnjak, koja je uz područnog voditelja Željka Trbojevića, regionalnog voditelja Domina Ćosića, voditeljicu trgovine Irenu Bunčić i predsjednika Uprave Spar Hrvatska Helmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno pustila u rad novi objekt ovog trgovačkog lanca.

Posebnost novootvorenog supermarketa je odjel mesnice na kojem kupci svakodnevno mogu nabaviti kvalitetno svježe meso i mesne prerađevine provjerene kvalitete. Uz odjel mesnice nalazi se i odjel ribarnice koji u redovnoj ponudi ima svježu morsku i slatkovodnu ribu te školjke. Za sve one koji zbog nedostatka vremena više preferiraju gotove tople obroke na odjelu toploteke svakodnevno su u ponudi svježe pripremljeni i ukusni obroci za ukusan ručak ili večeru.

Poznat kao kompanija koja kontinuirano potiče razvoj malih, lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, Spar Hrvatska je i ovog puta na svojim policama osigurao prostor za plasman upravo njihovih proizvoda. Tako su u novom supermarketu u Ozlju dostupne vinske etikete lokalnih proizvođača te proizvodi obiteljskih gospodarstava. To su redom, vina Leščanec, vina Viktorovski, vina Vrbanek, vina proizvođača Agrosalix te vina proizvođača Lukas. Ukupno se radi o 12 etiketa vina te tri vrste vrhunskih octeva. Izdvajaju se i proizvodi OPG-a Tomislav Kovač koji proizvodi bučino ulje, bučino brašno i koštice te dobavljača Milivoj Medven s proizvodima suhomesnatog dijela asortimana. Slatka ponuda zastupljena je kroz Cronamaz – namaz od lješnjaka lokalnog proizvođača. U ponudi su dostupni i proizvodi šireg područja Karlovačke županije poput proizvođača Žitoproizvod, sireva Sirane Milka iz Duga Rese te proizvođača Korijen Zdravlja iz projekta Startaj Hrvatska.

Kako bi kupnja u ovom novom supermarketu tekla što brže i jednostavnije, kupcima su na raspolaganju četiri samoposlužne blagajne. Uz moderan prodajni prostor u vanjskom dijelu kupcima je na raspolaganju i 75 parkirnih mjesta od čega dva obiteljska i četiri invalidska.

Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spara Hrvatska, s predstavnicima DVD-a Ozalj

Radno vrijeme supermarketa u Ozlju bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati. Spar Hrvatska je prilikom otvorenja realizirao i donaciju vatrogasne opreme Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Ozalj.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...