Udruga malih trgovaca donirala zagrebačko vatrogastvo

Donacija se odnosi na nabavu gumenih reflektirajućih mosnica za ceste te sitnog potrošnog materijala

U prostorijama Kupovine-Zagreb d.o.o., jednog od vodećih dobavljača malih trgovina i ugostitelja, predsjednik Udruge malih trgovaca Zagreb, Mladen Kramar, sa suradnicima Melitom Husnik i Romanom Šuškovićem predao je Ivici Golubičeku, predsjedniku DVD-a Blato, četvrtu donaciju za zagrebačke vatrogasce.

Donacija se odnosi na nabavu gumenih reflektirajućih mosnica za ceste te sitnog potrošnog materijala. Udruga malih trgovaca Zagreb, koja okuplja više od 80 trgovaca iz svih kvartova grada i okolice te broji više od 350 prodajnih mjesta, donirala je zagrebačko vatrogastvo neophodnom opremom na inicijativu predsjednika Udruge Mladena Kramara, svjesna koliko ono znači za sigurnost grada i građana te je time nastavila tradiciju doniranja humanitarnih udruga ili stradalih pojedinaca.

“Drago nam je kada netko primijeti i cijeni rad dobrovoljnog vatrogastva u oporavku grada od posljedica elementarnih nepogoda odnosno nakon potresa, poplava i velikih oluja tijekom kojih smo odradili stotine dodatnih intervencija. Uz to, uspjeli smo urediti navalno vozilo te izgraditi novu vatrogasnu garažu”, poručili su iz DVD-a Blato te zaključili kako im je i ova donirana oprema poticaj za još bolji rad.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakAmbalaža i dizajn – Ključan jezičac na vagi
Sljedeći članakZaposlenici Studenca ured zamijenili slavonskom ravnicom