Uz Životinjsko carstvo razvoj vještina ruku počinje od malih nogu

Kraševe čokoladice Životinjsko carstvo s 35 kreativnih grafomotoričkih vježbi koje se nalaze unutar omota, pružaju djeci mogućnost da se zabave dok razvijaju finu motoričku koordinaciju koristeći olovku

Životinjsko carstvo generacijska je čokoladica mnogih mališana i uvijek je bilo poznato ne samo po neodoljivom okusu, već i po nizu dodatnih zabavnih i edukativnih sadržaja koji su se vezivali uz tu čokoladicu. Ovaj put Životinjsko carstvo donosi nešto posebno za sve sladokusce i male pametne glavice. Osim što će mališani uživati u ukusnoj čokoladici, dodatni sadržaj kojeg je Kraš pripremio potaknut će djecu i roditelje da zajedno i na poseban način rade na razvoju grafomotoričkih vještina.

Zbog sveprisutnosti ekrana i ograničenih pokreta u današnjem digitalnom svijetu, Kraš je svjestan izazova s kojima se suočavaju djeca u razvoju grafomotorike. Iz tvrtke su stoga odlučili ponuditi ideju kojom bi potaknuli pozitivnu promjenu u dječjim svakodnevnim aktivnostima, čime bi ujedno omogućili i uživanje u edukaciji kroz igru.

Kraševe čokoladice Životinjsko carstvo s 35 kreativnih grafomotoričkih vježbi koje se nalaze unutar omota, pružaju djeci mogućnost da se zabave dok razvijaju finu motoričku koordinaciju koristeći olovku. Svaka vježba donosi nove šarmantne životinjske motive koji kod djeteta potiču maštu i stvaralaštvo.

No, to nije sve! Uz grafomotoričke vježbe koje se nalaze unutar ambalaže, Kraš je u suradnji s Tvornicom snova osmislio dodatni edukativno-kreativni sadržaj. Na internetskoj stranici grafomotorika.kras.hr/zivotinjsko-carstvo/ mališani će moći preuzeti svoju personaliziranu bojanku s pet grafomotoričkih vježbi i igara.

Kako bi kreativnosti i vježbanju dao dodatan vjetar u leđa, Kraš je odlučio nagraditi trud i upornost najmlađih. Prvih 200 djece koji pošalju 35 različitih oblika grafomotoričkih vježbi putem e-maila, bit će nagrađeno zmajem koje će dijete moći obojati šarenim poklonjenim bojicama.

Uključite se kako biste kroz edukaciju i igru podržali razvoj grafomotorike. Uz slatku avanturu Životinjskog carstva, temeljni razvoj vještina počinje od najranije dobi.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakGlovo pokreće nove mogućnosti oglašavanja – Glovo Ads
Sljedeći članakFinancije: Platne kartice i prava potrošača