Glovo pokreće nove mogućnosti oglašavanja – Glovo Ads

Imajući na raspolaganju alate koje nova ponuda nudi, veliki multinacionalni brendovi i mali restorani i trgovine moći će ubrzati svoj rast unutar aplikacije i povećati vidljivost među korisnicima

Platforma Glovo lansira nove mogućnosti oglašavanja i usluge za partnere i brendove, integrirane u novu ponudu – “Glovo Ads”. Dakle, imajući na raspolaganju alate koje nude “Glovo Ads”, veliki multinacionalni brendovi i mali restorani i trgovine moći će ubrzati svoj rast unutar aplikacije i povećati vidljivost među korisnicima.

Kroz “Glovo oglase”, tvrtka ima za cilj razviti suradnju s brendovima i tvrtkama kako bi ih podržala u širenju njihove publike, izgradnji lojalnosti korisnika i povećanju prodaje unutar aplikacije. Konkretno, s “Glovo Ads”, platforma nudi različite alate za oglašavanje unutar Glovo aplikacije, kao što su: sponzorirana pretraživanja, programski oglasi, stvaranje prilagođenih odjeljaka ili bannera ponuda i promocija.

Osim toga, informacije se ažuriraju u stvarnom vremenu, omogućujući robnim markama da vide izvedbu njihovih kampanja, kako bi došli do najrelevantnijih kupaca i zajamčili povrat ulaganja. U prvoj fazi, globalno, više od 5000 Glovo partnerskih tvrtki i više od 350 brendova iz različitih industrija, od FMCG-a do financijskog sektora, koriste ove alate za provođenje integriranih reklamnih kampanja u aplikaciji i povezivanje sa svojom ciljanom publikom.

Među multinacionalnim brendovima koji surađuju s Glovom za in-app oglašavanje u Hrvatskoj je i Coca-Cola HBC Hrvatska.

“Naše partnerstvo traje od dolaska Glova na hrvatsko tržište i drago nam je što možemo doprinijeti njegovu rastu. Prednost Glova ujedno je i jedna od temeljnih vrijednosti Coca-Cole HBC – agilan pristup tržištu kako bi se zadovoljile potrebe potrošača. Prisustvo platforme Glovo u sve većem broju gradova vidimo kao njegov brz odgovor na rastuće potrebe potrošača te kao dodatnu vrijednost našoj dugoročnoj suradnji“, izjavila je Ana Petrušić, voditeljica e-maloprodaje u Coca-Coli HBC Adria.

“Integracija oglašivačkih rješenja u jednu vertikalu predstavlja daljnji korak u našoj čvrstoj predanosti da postanemo vodeći digitalni partner za sve robne marke, restorane i trgovine koji nam pokažu povjerenje. Kroz Glovo Ads, pružamo širok raspon alata za pomoć ovim markama i tvrtkama u rastu i približavanju svojim kupcima”, rekao je Rodrigo Alier, izvršni direktor Partners & Brands u Glovu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakMinistarstvo poljoprivrede putem natječaja dijeli potpore za premije osiguranja
Sljedeći članakUz Životinjsko carstvo razvoj vještina ruku počinje od malih nogu