20.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 21:49
Tržišne komunikacijePromocijeVarionici četiri medalje na Asia Beer Challengeu

Varionici četiri medalje na Asia Beer Challengeu

Pivovara Varionica na ovogodišnjem Asia Beer Challengeu osvojila je zlatnu medalju u kategoriji American IPA za Haker black hat edition koje su napravili suradnji s Combisom te za Pale ale, srebrnu medalju za Siesta session IPA te brončanu medalju za Pop!Lager.

Uzorci koje je Varionica poslala podvrgnuti su najstrožim standardima slijepog kušanja kako bi se osigurali objektivni rezultati na najvećoj i najprestižnijoj degustaciji piva u Aziji, izvijestili su iz tvrtke.

Konkurencija Varionici su bili najpoznatiji svjetski brendovi kao što su Ayinger, Rodenbach, Palm, Hopster, Hofmeister i mnoge druge. Nošenje službenih medalja Asia Beer Challenge čini boce neodoljivima trgovcima i široj javnosti.

“Nisu ovo naše prve medalje koje smo dobili i drago nam je da smo zadržali visoki standard”, istaknuo je suvlasnik tvrtke Davor Simičić. Da nagrade za Varionicu nisu slučajnost potvrdio je i suvlasnik tvrtke te glavni pivar Matija Mrazek. “One su odraz naše ljubavi prema pivu i predanosti kvaliteti te ujedno i veliki uspjeh cijelog našeg tima”, zaključio je Mrazek.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...