Varionici četiri medalje na Asia Beer Challengeu

Uzorci koje je Varionica poslala podvrgnuti su najstrožim standardima slijepog kušanja kako bi se osigurali objektivni rezultati na najvećoj i najprestižnijoj degustaciji piva u Aziji

Pivovara Varionica na ovogodišnjem Asia Beer Challengeu osvojila je zlatnu medalju u kategoriji American IPA za Haker black hat edition koje su napravili suradnji s Combisom te za Pale ale, srebrnu medalju za Siesta session IPA te brončanu medalju za Pop!Lager.

Uzorci koje je Varionica poslala podvrgnuti su najstrožim standardima slijepog kušanja kako bi se osigurali objektivni rezultati na najvećoj i najprestižnijoj degustaciji piva u Aziji, izvijestili su iz tvrtke.

Konkurencija Varionici su bili najpoznatiji svjetski brendovi kao što su Ayinger, Rodenbach, Palm, Hopster, Hofmeister i mnoge druge. Nošenje službenih medalja Asia Beer Challenge čini boce neodoljivima trgovcima i široj javnosti.

“Nisu ovo naše prve medalje koje smo dobili i drago nam je da smo zadržali visoki standard”, istaknuo je suvlasnik tvrtke Davor Simičić. Da nagrade za Varionicu nisu slučajnost potvrdio je i suvlasnik tvrtke te glavni pivar Matija Mrazek. “One su odraz naše ljubavi prema pivu i predanosti kvaliteti te ujedno i veliki uspjeh cijelog našeg tima”, zaključio je Mrazek.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakZdravica & Kavica novi pop up bar trgovine Tvornica Zdrave Hrane
Sljedeći članakBack to school – Povratak u školske klupe