IzlogPromoVegeta BIO - odličan okus je nešto sasvim prirodno!

Vegeta BIO – odličan okus je nešto sasvim prirodno!

Vegeta, začin broj jedan u Europi, pripremila je nov i inovativan proizvod u skladu s najnovijim trendovima prirodnosti i brige o okolišu, a koji će zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače. Sadrži čak 12 vrsta biološki uzgojenog povrća i začina koji s morskom soli donose savršen i zaokružen okus svakom jelu.

Osim BIO certifikata, nositelj je i Vegan certifikata te tako podržava ciljeve održivog razvoja.

Na tržište donosi kvalitetu, dosljednost i održivost. Posebnost ovog proizvoda jest što sastojci potječu iz ekološkog uzgoja, a njihova je prerada i proizvodnja eko certificirana. Tehnološki postupak je također certificiran prema zahtjevima i propisima eko proizvodnje te strogo nadgledan. Kao ekološki proizvod, VEGETA BIO doprinosi i zaštiti okoliša, dobrobiti životinja i ruralnog razvoja.

Čini to smanjenjem negativnih utjecaja na okoliš, minimaliziranjem upotrebe pesticida i povećanjem poljoprivrednog zemljišta za ekološku poljoprivredu. Potpora se daje primarnoj proizvodnji organskih sirovina koje se koriste u konačnoj proizvodnji Vegeta BIO univerzalnog dodatka jelima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...