Tržišne komunikacijePromocijeVina Belje su najbolja hrvatska vinarija na ocjenjivanju Mundus Vini

Vina Belje su najbolja hrvatska vinarija na ocjenjivanju Mundus Vini

Uz titulu najboljeg crnog vina iz Hrvatske za Goldberg Red te tri zlatne i dvije srebrne medalje, Vina Belje su i proglašena i za najbolju hrvatsku vinariju na ovogodišnjem Mundus Vini Spring Tasting

Prvi dan Proweina, najvažnijeg vinskog sajma na svijetu, koji se od 10. do 12. ožujka održava u Dusseldorfu, prošao je u znaku dodjela nagrada s ovogodišnjeg Mundus Vini Spring Tasting. Najbolja hrvatska vinarija prema ocjenama Mundus Vini stručnih sudaca su Vina Belje koja su osvojila tri zlatne medalje i titulu najbolje ocijenjenog crnog vina iz Hrvatske te dvije srebrne medalje.

Osvajanjem titule za najbolju vinariju iz Hrvatske Vina Belje nastavljaju prezentirati svoju visoku kvalitetu koja se već dugi niz godina potvrđuje na najrelevantnijim međunarodnim ocjenjivanjima.

Pravo mjesto za predstavljanje vina svjetskoj publici, upravo je Prowein, na kojem Vina Belje sudjeluju na zajedničkom izložbenom prostoru Vina Croatia pa su na dodjeli nagrada najboljim vinarijama sudjelovali Marijana Škiljo, enologinja Vina Belje, i Jurica Belle, direktor prodaje i marketinga Belja.

Jurica Belle je prilikom preuzimanja nagrade istaknuo: “Ovo veliko priznanje, zajedno s osvojenim medaljama, poslužit će nam za upečatljivo predstavljanje naših vina na izložbenom prostoru Hrvatske na Proweinu jer ćemo ovdje, tijekom trajanja sajma, održati brojne poslovne sastanke s postojećim i budućim distributerima za nova tržišta. Titula najbolje vinarije i zlatne medalje za Goldberg Red, Goldberg graševinu i La Belle rose posebno su nam važne i u komunikaciji vrijednosti naših vina na domaćem tržištu, među našim vjernim potrošačima kojima iz berbe u berbu donosimo iznimnu kvalitetu u svakoj boci.”

“Već prvi dan imamo izvrsne komentare posjetitelja na naša vina. Goldberg Red je, osim na našem štandu, dostupan i u zajedničkoj zoni kušanja pobjednika ocjenjivanje Mundus Vini pa ga posjetitelji najviše prepoznaju, ćemo sigurno doprinosi i njegov dojmljiv dizajn ambalaže. Posebno me raduje što potrošači izvrsnom ocjenjuju mladu graševinu berbe 2023. koja je i na premijernom kušanju u Zagrebu, prije nešto više od mjesec dana, dobila brojne pohvale. Ovo vino tek ulazi u fazu pune zrelosti što znači da će tijekom svibnja, kada bude bilo spremno za tržište, pokazati svoju pravu raskoš. Naglašavam posebno graševinu berbe 2023. jer je riječ o iznimno izazovnoj godini u koju smo uložili sva svoja znanja i iskustva kako bismo dobili vrhunsku kvalitetu i punoću okusa kakvu smo željeli.”

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...