Vitalis žitarice slana karamela – Hit okus ove godine

Vitalis žitarice uvijek su odličan odabir kad jutro želite započeti zdravim obrokom, a slana karamela dat će hrskavom muesliju onaj poseban okus zbog kojeg ćete jedva čekati ustajanje iz kreveta

Dr. Oetker na police trgovina donosi novo limitirano izdanje Vitalis hrskavih žitarica s popularnom slanom karamelom. Žitarice su uvijek odličan odabir kad dan želite započeti zdravim obrokom, a komadići slane karamele dat će onaj poseban okus zbog kojeg ćete jedva čekati ustajanje iz kreveta.

Vitalis žitarice slana karamela sadrže 64% cjelovitih zobenih pahuljica, a bogate su i magnezijem koji je poznat kao mineral koji pomaže smanjiti umor i iscrpljenost pa ove žitarice ne morate nužno jesti samo za doručak nego i kao međuobrok, kad god to poželite. Moderno pakiranje prikladno je za 11 porcija, a priprema vrlo jednostavna.

Zahvaljujući punoći okusa bit će dovoljno da ga samo prelijete toplim ili hladnim mlijekom i već ste dobili savršen obrok, a za sve dodatne sastojke jedino je važna vaša mašta.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakHrvatska pošta obilježava Zeleni poštanski dan
Sljedeći članakČokolino Dark za idealan početak dana