Dr. Oetker Vitalis müsli su br. 1 na hrvatskom tržištu

Müsli su praktičan i visoko vrijedan obrok za doručak koji sadržava složene ugljikohidrate za dulji osjećaj sitosti te vlakna, vitamine i minerale korisne za idealan početak dana. Dobra su i zdrava ideja za međuobroke koje često zanemarujemo.

Prema osnovnoj podjeli, tržište müsla dijeli se na mješovite, koji su izvorni oblik müsla s različitim dodacima (voće, čokolada i orašasto voće), te na hrskave müsle koji, zahvaljujući posebnom procesu prženja, odabiru sastojaka prema strogim kriterijima i visoko razvijenoj tehnologiji, ostaju hrskavi i u mlijeku.

Udio hrskavih müsla je veći od vrijednosnog udjela mješovitih müsla. Oni imaju vodeću ulogu na tržištu müsla te o njima ovisi rast i razvoj ukupnog tržišta ove vrste žitarica za doručak.

Hrskavi müsli s duplom čokoladom, s bademima, s medom i multi voće samo su neki od omiljenih okusa vodećeg brenda na tržištu, Dr. Oetker Vitalis müsla.

Dr. Oetker Vitalis müsli su br. 1 na hrvatskom tržištu.

Vitalis je i brend broj 1 u omjeru cijene i kvalitete u kategoriji müsla za doručak (nagrada Best Buy Awards za 2014/2015). Trend uspjeha se nastavlja dalje. To potvrđuje i najnovija nagrada, Qudal medalja za 2015/2016 godinu. Dr. Oetker Vitalis müsli su br. 1 i u kvaliteti u kategoriji müsla.

Dr. Oetker Vitalis Crunchy Granola Müsli novi su hrskavi impuls u najjačem segmentu. Posebna su kombinacija ukusnih i hrskavih granola, od integralnih zobenih pahuljica i finog meda – za savršen početak dana, ukusan međuobrok u tijeku dana ili kao hrskavi snack na kraju dana.

Istraživanje je pokazalo: potrošačice Vitalis i konkurentskih hrskavih müsla s oduševljenjem prihvaćaju ideju novih Vitalis Crunchy Granola u vrećici te su spremne na kupnju ovog kvalitetnog i cjenovno povoljnijeg proizvoda.

Nova tri okusa – Crunchy start, Fruity morning i Choco-Banana pleasure – potvrđuju uspjeh Vitalis müsla kao brenda br. 1 na tržištu te nude još veći izbor u hrskavom segmentu.

PROMO