Prema pisanju portala ekapija, kompanija Voda Voda u vlasništvu Vojina Đorđevića kupila je pokretnu i nepokretnu imovinu kompanije Laroucci Voda koja je bankrotirala.

“Time je Voda Voda stekla imovinu koja joj je pripadala do 2008. godine. Vlade Divac preuzeo je kompaniju Voda Voda od tadašnjeg vlasnika Vojina Đorđevića, i kasnije je preimenovao u Laroucci voda, a preuzimanje je bilo predmet niza sudskih sporova”, navodi se u priopćenju ove kompanije koje prenosi portal ekapija.

Stečaj i bankrot Laroucci voda uslijedio je nakon što je ustanovljeno da je ova kompanija u dugovima koji iznose otprilike 400 milijuna dinara.

Vojin Đorđević, koji je kreirao i promovirao brend Voda Voda, u međuvremenu nedaleko od tvornice koja je ranije bila u posjedu Laroucci voda otvorio je novu punionicu Voda Vode i obnovio proizvodnju.

Voda Voda će kupovinom imovine Laroucci Voda pored nove punionice biti u posjedu imovine koja joj je ranije pripadala, točnije na zemljištu gdje se nalaze dva bunara i šest infrastrukturnih objekata.

Voda Voda iz Banje Vrujci prodaje se u Srbiji i izvozi u osam zemalja, a to su: Kuvajt, Singapur, Južna Koreja, Hong Kong, Slovenija, Bosna, Makedonija i Crna Gora. (ekapija.com)