U ovo predblagdansko vrijeme Podravka je na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, zajedno s Hrvatskim rukometnim savezom, pripremila kulinarski, glazbeni i rukometni spektakl.

Druženje je održano u subotu, 13. prosinca od 16 sati, pri čemu su Podravkini promotori kulinarstva uz pomoć hrvatske ženske i muške rukometne reprezentacije pripremili kulinarski šou.

Uz to, Podravka je posjetitelje počastila i velikom tortom koju su hrvatske reprezentativke s osmjehom podijelile građanima. Ovim događanjem Podravka je još jednom pokazala svoju dugogodišnju povezanost s rukometom.

Na Trgu bana Josipa Jelačića mogle su se preuzeti i besplatne ulaznice za drugi krug Europskog rukometnog prvenstva. U dijeljenju su pomogle rukometašice i maskota EP-a lija Foxette, a za ulaznice je vladalo veliko zanimanje.

Također, ovo je bila i najava muškog svjetskog rukometnog prvenstva koje će se održati od 15. siječnja do 1. veljače 2015. godine u Kataru.

Odličan događaj zaključen je koncertom grupe The Frajle koji je uokvirio cijelu večer u Zagrebu, a četiri dame dodatno su zagrijale brojne posjetitelje na glavnom zagrebačkom trgu.

PROMO