Gradonačelnik grada Ivanca Milorad Batinić te predsjednik Uprave Spara Hrvatska Helmut Fenzl položili su kamen temeljac novog Spar Supermarketa koji se gradi u Ivancu, na adresi Ulica Petra Preradovića bb.

Novi Spar supermarket smjestit će se na 1.200 m2 prodajne površine, gdje će stanovnici ovoga kraja svakodnevno moći obaviti svoju kupovinu. Na raspolaganju će imati i bogat izbor prehrambenih i neprehrambenih namirnica te čak 120 otvorenih parkirnih mjesta.

Radi se o investiciji vrijednoj više od 40 milijuna kuna, a prilikom otvorenja je planirano i zapošljavanje tridesetak novih djelatnika koji će biti na usluzi svim Ivančankama i Ivančanima.

“Spar ponuda je upravo ono po čemu je Spar poznat. Već na jesen će raznolikost, bogatstvo i posebnost naše ponude biti dostupna svim stanovnicima ovog područja. U ovom trenutku ponosan sam što u ovim izazovnim vremenima nastavljamo s ambicioznim širenjem naše prodajne mreže i otvaranjem novih radnih mjesta čime potvrđujemo dobre odnose i suradnju s lokalnom gradskom upravom”, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.

Prilikom obilaska gradilišta gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić istaknuo je: “Veseli nas dolazak novog ulagača i uglednog trgovačkog lanca Spar u naš grad, a pogotovo najava otvaranja novih radnih mjesta. Iako gradnja ovako velikog objekta i od gradske uprave zahtijeva uključivanje po pitanju gradnje, uređenja i osiguranja adekvatne prometne i prateće infrastrukture, potrudit ćemo se kako bismo sa svoje strane pravodobno ispunili sve preuzete obveze.”

U izgradnji novog, modernog objekta Spara u Ivancu, koji se gradi prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, angažiran je izvođač radova Kamgrad, a završetak svih radova planiran je za jesen ove godine.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!