Započela gradnja novog supermarketa na varaždinskom području

Novi Spar supermarket smjestit će se na 1.200 m2 prodajne površine, gdje će stanovnici ovoga kraja svakodnevno moći obaviti svoju kupovinu

Gradonačelnik grada Ivanca Milorad Batinić te predsjednik Uprave Spara Hrvatska Helmut Fenzl položili su kamen temeljac novog Spar Supermarketa koji se gradi u Ivancu, na adresi Ulica Petra Preradovića bb.

Novi Spar supermarket smjestit će se na 1.200 m2 prodajne površine, gdje će stanovnici ovoga kraja svakodnevno moći obaviti svoju kupovinu. Na raspolaganju će imati i bogat izbor prehrambenih i neprehrambenih namirnica te čak 120 otvorenih parkirnih mjesta.

Radi se o investiciji vrijednoj više od 40 milijuna kuna, a prilikom otvorenja je planirano i zapošljavanje tridesetak novih djelatnika koji će biti na usluzi svim Ivančankama i Ivančanima.

“Spar ponuda je upravo ono po čemu je Spar poznat. Već na jesen će raznolikost, bogatstvo i posebnost naše ponude biti dostupna svim stanovnicima ovog područja. U ovom trenutku ponosan sam što u ovim izazovnim vremenima nastavljamo s ambicioznim širenjem naše prodajne mreže i otvaranjem novih radnih mjesta čime potvrđujemo dobre odnose i suradnju s lokalnom gradskom upravom”, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.

Prilikom obilaska gradilišta gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić istaknuo je: “Veseli nas dolazak novog ulagača i uglednog trgovačkog lanca Spar u naš grad, a pogotovo najava otvaranja novih radnih mjesta. Iako gradnja ovako velikog objekta i od gradske uprave zahtijeva uključivanje po pitanju gradnje, uređenja i osiguranja adekvatne prometne i prateće infrastrukture, potrudit ćemo se kako bismo sa svoje strane pravodobno ispunili sve preuzete obveze.”

U izgradnji novog, modernog objekta Spara u Ivancu, koji se gradi prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, angažiran je izvođač radova Kamgrad, a završetak svih radova planiran je za jesen ove godine.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakDukat osigurao gotovo 900 tisuća kuna za pomoć stanovnicima Banovine
Sljedeći članakOdržan Enter the summer party