Kokteli nakon posla poprave svaki dan, a kada ih pripremi naš poznati miksolog Dorijan Skoblar, uljepšaju čak i ponedjeljak. Na partyju u kultnoj zagrebačkoj Kavani Palainovki dogodilo se upravo to. Dorijan je ledenim koktelima rastjerao ljetnu vrućinu i sivilo ponedjeljka, a Ivana Blažoti Mijoč i Lidija Lešić predstavile su kolaboraciju Freixeneta i Gigi Studios sunčanih naočala za koju su najavile i nagradni natječaj.

Isprobavanje osvježavajućih kombinacija s potpisom Skoblara nisu propustili brojni gosti za koje su bila pripremljena tri koktela sa sasvim novom recepturom: Pineapple Express s okusom ananasa, My Secret Love s aromama svježeg limuna i malina te Lolita’s Parfume koji u osvježavajuću i pitku kombinaciju spaja nespojive okuse kiselog svježeg limuna i nježne i slatke ružičaste perzijske ruže. Prva dva koktela Skoblar je čitavu večer pripremao koristeći Freixenet pjenušce kao bazu, dok je za temelj posljednjega odabrao Jägermeister Scharf i Thomas Henry Pink Grapefruit tonik.

Enter the summer party i ove su godine, drugi put za redom organizirali distributer alkoholnih pića u Hrvatskoj G3 Spirits i agencija za odnose s javnošću i organizaciju događanja Komunikacijski laboratorij.

Kako i ti možeš doći do svojih signature naočala i pića koje će obilježiti ovo ljeto otkrit ćeš ako 8. srpnja posjetiš profil Ivane Blažoti Mijoč, a 15. srpnja profil Lidije Lešić jer će svaka od njih trima najsretnijih pratitelja pokloniti po jedan par Gigi Studios naočala i dvije boce Freixeneta – jednu Freixeneta Ice, a drugu Freixeneta Ice Rose.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!