Tisak drugu godinu zaredom ima najbolju radnicu u Hrvatskoj. Naj radnik u 2020. godini, Ivanka Pole, osvojila je nagradu dr. Dražen Glavaš od 100.000 kn koja se dodjeljuju u sklopu projekta Mali svjetionik. Projekt Mali svjetionik nastao je 2018., a već treću godinu, zahvaljujući partnerima projekta i donacijama, nagrađuje Naj radnika Hrvatske.

Nakon prošlogodišnje pobjednice, gospođe Mire Logarušić, i ove godine Tiskova zaposlenica gospođa Ivanka Pole dobitnica je nagrade najbolji radnik u Hrvatskoj u 2020. godini. Riječ je o projektu Mali svjetionik za velike ljude, kojim se bira najbolji radnik u Hrvatskoj po načelima moralnosti u poslu, kolegijalnosti i ostalih vrlina koje služe kao uzor, a koje kao da su iščezle iz današnjeg poslovanja. Ciljevi Projekta ostaju ukazivanje na važnost malog čovjeka, priznanje za rad i trud poštenih ljudi i poruka da se poštenje isplati. Osim toga, žele potaknuti drugu perspektivu razmišljanja i skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na njihov staž i branšu. Ovo je dokaz kako su zajedništvo i međusobna kooperacija ključ svakog uspjeha.

“Meni novac ništa ne znači u životu. Dva sam puta zbog ranjavanja u Vukovaru učila hodati. Bila sam na dnu, ali moja volja i doktor su me spasili. Od svoje sam 18. godine ista, samo volja i rad. A sve što sam si nacrtala da želim napraviti sam i uspjela. Samu akciju pratim već nekoliko godina, a ne znam kako to da sam dobila više prijava. Ja znam da se pošten rad isplati jer imam iskustva. I nama prodavačima bude teško, ali ja gledam pozitivu. Bezobraznih kupaca ima, ali na kraju obično odu s osmjehom. Za to mi bonus ne treba, bitno mi je da mi je srce na miru”, istaknula je dobitnica Ivanka Pole.